Recreatiewoning

Zorgeloos genieten in uw eigen luxe recreatiebungalow op uw eigen grond en met uw eigen bootslip direct aan de Maas gelegen. Uw bungalow wordt compleet opgeleverd met terras, gestoffeerd en een luxe meubelpakket naar keuze. Wij adviseren u graag om uw droom te verwezenlijken.

De recreatiewoningen zijn royaal en voorzien van een mooi afgewerkte living met open en complete keuken. De keuken wordt naar kleur- en typekeuze uitgevoerd en wordt uitgevoerd met alle kwaliteitsinbouwapparatuur van uw keuze. Kortom, van alle gemakken voorzien.

Genieten van een goede nachtrust in een van de royaal uitgevoerde slaapkamers. U bepaalt hierbij zelf het aantal slaapkamers. Een prima plek om te rusten.

De badkamer kan naar uw wens worden ingedeeld: een ruime douchecabine of ligbad, badmeubel met bergruimte, een hangend toilet ... het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

U kunt uw recreatiewoning kiezen uit model en afwerkingsniveau. U kunt echter niet kiezen in kwaliteit, want daar hebben wij al voor u gekozen. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg!

Informatie
Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u graag meer informatie?
Neem dan contact met ons op. 
chalet1
chalet3
chalet4